УМБ Proove Booster 20W 10000 mAh MagSafe Wireless Powerbank White (54271)

3
24
Акція
В наявності
0
Код товару: 2620
Артикул: 2620
₴2433 грн. -30 %
Ваша знижка: ₴734 грн.

₴1699 грн.
Знайшли дешевше?
Доставка

Доставка

Самовивіз з відділень поштових операторів - Нова Пошта, Укрпошта, Meest ПОШТА, Rozetka.Delivery
Доставка курʼєром Meest ПОШТА, Нова Пошти на адресу *

Оплата

Оплата

Оплата під час отримання товару, Google Pay, Apple Pay, Оплата карткою Visa/MasterCard (WayForPay), Миттєва розстрочка, Оплата частинами від ПриватБанк, Кредит *

Оцініть свободу та надійність з Proove Booster 20W 10000mAh - портативною батареєю, яка робить зарядку вашого смартфона ще більш комфортною та універсальною. Зацініть високу потужність та інноваційні функції від відомого бренду PROOVE.

Основні переваги:

  • Швидка зарядка PD 20W: Proove Booster розрахований на швидку та ефективну зарядку вашого смартфона чи іншого пристрою з використанням технології Power Delivery. Велика ємність 10 000mAh гарантує достатньо заряду для ваших потреб.

  • Універсальність та зручність: З технологією MagSafe та портом Type-C, Proove Booster надає можливість підключити повербанк до смартфона без жодних дротів. Це робить його універсальним та зручним для використання з різними пристроями, які можуть або не мати бездротову зарядку.

  • Технічна надійність: Виготовлений з вогнестійкого V0 пластику, Proove Booster гарантує вашу безпеку. Із захисною системою, що включає розпізнавання під'єднаного пристрою та регулювання подачі енергії, ваші девайси будуть захищені від надмірного струму, напруги, перегріву та короткого замикання.

  • Інтелектуальний Led-індикатор: Легко відслідковуйте рівень заряду вашого Proove Booster завдяки інтелектуальному Led-індикатору, який завжди повідомляє вас про поточний стан батареї.

Нехай Proove Booster зробить вашу зарядку ще більш приємною та забезпечить надійну енергію для вашого смартфона в будь-яких умовах!

Ємність акумулятора 10000 mAh
Вид Повербанк
Вихідний струм 1А, 1.25А, 1.67А, 3А, 2.22А
Колір Білий
Напруга 5V, 9V, 12V
Особливості Бездротова зарядка, Power Delivery
Потужність 20 Вт
Призначення Для телефонів, Для планшетів
Гарантія 12 місяців
Індикація З дисплеєм
Інтерфейс заряджання USB Type-C
Вихідні інтерфейси USB Type-C, MagSafe
Захист Від короткого замикання, Від перезаряджання, Від надлишкової напруги на вході, Від надлишкової напруги на виході, Від неправильного використання розʼємів, Від зворотнього струму, Від перегрівання
Кількість USB-портів 1

Написати відгук

Авторизація
Рекомендовані товари